Certificering als TMA professional bij JOE succesvol afgesloten

Afgelopen wintermaanden heb ik mijn certificering als Talent Motivation Professional behaald. Met veel plezier heb ik hiertoe de training bij Harry Brink van JOE gevolgd en met goed resultaat.

De TMA in een notendop….

De certificering als TMA professional houdt in dat ik psychologische testen af kan nemen die vertellen waar iemand goed in is. En vanuit die talenten kan iemand zich verder gaan ontwikkelen. Klinkt dat spannend? Misschien wel. Iedereen heeft zo zijn onhebbelijkheden, ofwel valkuilen. Gelukkig gaat de test daar dus niet over. Tegenover die valkuilen staan namelijk Talenten. In de TMA gaat uit van positieve psychologie. Door jezelf te leren kennen en vanuit de positieve kant te ontwikkelen komen mensen op de plek terecht waar ze blij van worden. Werknemers die hun werk met plezier doen, zijn een meerwaarde voor het bedrijf.

De TMA analyse gekoppeld aan een coachingstraject?

Naast het afnemen van TMA scans ben ik ook coach, en kan u dus coachtrajecten aanbieden. Als u over de TMA en/of coachingstrajecten meer wil weten schroom niet om contact met mij op te nemen!…..